Bilgi Yarışmasının Kazananlarına Hediyeleri Verildi

Yazıcı-dostu sürüm

Bosna-Hersek İslam Meclisi tarafından bu sene on ikincisi gerçekleştirilen “Selam Ya Resulallah” kutlu doğum ayı etkinlikleri Saraybosna’da devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında Bosna-Hersek İslam Meclisi, “Mekteb”e (Kur'an Kursları) devam eden öğrenciler arasında bilgi yarışması gerçekleştirdi. Yarışmada başarılı olan bütün yarışmacılara Saraybosna Yunus Emre Enstitüsü tarafından içleri kırtasiye malzemesiyle dolu 110 okul çantası, 15 kol saati ve dereceye giren gruba 3 tablet bilgisayar hediye edildi.

Programda kısa bir konuşma gerçekleştiren Saraybosna Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Mehmet Akif Yaman, öğrencilerin yaşadıkları heyecanları seyirci olarak yaşadıklarını söyleyerek, yarışmaya katılan bütün öğrencileri ve öğrenci velilerini tebrik ettiğini belirtti.

Öğrencilerin okul eğitimlerinin yanında dini eğitim almalarının onur verici olduğunu vurgulayan Mehmet Akif Yaman, okul eğitimlerinde ikinci yabancı dili Türkçe seçmeleri ve Türkçe öğrenmelerinin kendilerine çok fazla katkıda bulunacağını da sözlerine ekledi.